Yolcu otobüsü düz yolda devrildi 1'i ağır 9 yaralı

Yolcu otobüsü düz yolda devrildi 1

Bayram arifesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1`i ağır 9 kişi yaralandı. Kaza sonrasında Samsun karayolu savaş alanına döndü. Yaralıları kurtarmak için sağlık ekipleri adeta zamanla yarıştı.

OTOBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Kaza, Kırıkkale-Samsun karayolunun 30`uncu kilometresinde bayram arifesinde meydana geldi. Çorum`dan İstanbul`a giden Samet Bakmaz’ın kullandığı 22 ER 968 plakalı yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrucu şarampole yuvarlandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yolculardan ağır yaralı Damla Demir ile yedek sürücü Ömer Yavuz, diğer yolcular Gamze Özakşehir, Serdar Aydın, Hüseyin ve Seda, Hatice ve Efe Çuvacı ile Tamer Akkaya çeşitli yerlerinden yaralandı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 

YARALILARIN DURUMLARI İYİ

Yaralılara ilk müdahale 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapıldı. Daha sonra yaralılar Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı. Durumu iyi olan yaralılar taburcu edildi. Kazayla ilgili soruşturma açıldı.  



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama